Sizzling Hot Deluxe

sizzlinghot_mobiel2Het Novomatic videoslot Sizzling Hot Deluxe voor op de Ipad is zo populair dat er al 4 versies van zijn uitgebracht. Een daarvan is nu ook te spelen bij het mobiel Novomatic casino van Stargames. Het Spelen van Sizzling Hot Deluxe op de Ipad doet je denken alsof je op een gokkast aan het spelen bent bij een speelhal al lang geleden. Het is namelijk een slot dat precies laat zien hoe een klassieke videoslot eruit moet zien. Sizzling Hot Deluxe voor de Ipad laat zien dat een videoslot ook leuk kan zijn zonder ingewikkeld extra bonus levels. Gewoon spelen en genieten van de authentieke symbolen is de motto van dit slot. Niet alleen de symbolen zijn op een klassieke wijze uitgevoerd ook voor de achtergrond geldt dat het op een eenvoudige manier is uitgevoerd. Maar in het geval van Sizzling Hot Deluxe voor de Ipad geldt dat eenvoud de weg is van het succes. Want veel van de online gokkers verkiezen het spelen op een eenvoudige, overzichtelijke en unieke videoslot boven een videoslot met uitgebreide scatter bonussen. Ben je na het zien van dit videoslot enthousiast dan raden wij van Novomatic Ipad je aan om na het spelen van dit videoslot ook eens een kijkje te nemen bij  en Roaring Forties.

Videoslotdetails Sizzling Hot Deluxe voor de Ipad

Sizzling Hot Deluxe voor de Ipad speel je op 5 rollen van 3 rijen. Hierdoor speel je na iedere spin actief met 15 symbolen. De spelregels van dit Novomatic videoslot zijn het zelfde als de spelregels zoals die gehanteerd worden bij Power Stars. De winsten worden alleen toegekend bij een aantal gelijke symbolen waarvan de eerste valt op de meest linkse rol. De volgende symbolen moeten op aansluitende rollen vallen waarbij je ook rekening moet houden dat dit alles op een geselecteerde winlijn moet voorkomen. Het aantal winlijnen waarvan je bij Sizzling Hot Deluxe gebruik van kan maken zijn er 5. Deze 5 winlijnen zijn net als de winlijnen van Power Stars vast. Hierdoor is de muntwaarde het enige dat invloed heeft op de uiteindelijke inzet van het spel. Bij de muntwaarde, welke je kan kiezen bij bet, is de minimale waarde 8 en de maximale 2000. Dit maakt dat je het videoslot kan spelen met minimaal 40 punten per druk en maximaal 10000 punten per druk en natuurlijk met wat daar tussen ligt. Ook zal net als bij Roaring Forties de ster het symbool zijn van de scatter. Hiervoor krijg je een aantal punten indien er 3 of meer sterren na een spin op de rollen komen te staan. De joker is dit keer niet van de partij, deze zal echter niet gemist worden daar er vaak verschillende prijzen zullen vallen. De hoogte van deze prijzen is te zien in een betaaltabel. Deze betaaltabel laat op een makkelijke manier alle te winnen prijzen zien. De prijzen die je ziet horen bij de geselecteerde inzet waar je op het moment van openen van de betaaltabel mee speelt. Ook kan je in deze tabel de werking van de scatter zien.

De gok mogelijkheid

De gok mogelijkheid is aanwezig bij Sizzling Hot Deluxe. Bij deze optie maak je gebruik van de gamble knop. Druk je erop nadat er een prijs is gevallen dan kan je die prijs proberen te verdubbelen door middel van het raden van een kleur. Deze optie kom je tegen bij veel Novomatic videoslots waaronder Hoffmania. De kleuren waaruit je kan kiezen zijn rood en zwart. Eenmaal een kleur gekozen dan zal er een kaart omdraaien met een bepaalde kleur. Heb je de kleur van de kaart goed geraden dan verdubbel je de inzet, heb je het verkeerd dan ga je verder met het basis spel. En tot slot, ben je het drukken op de start knop beu dan kan je altijd nog gebruik maken van de automatische startknop waardoor de rollen automatisch zullen blijven spinnen en de gewonnen punten automatisch bij je puntentotaal worden bijgeschreven.