Reel King

reelking_mobielEr komen steeds meer spellen uit die het zeer goed doen op de gewone online markt. Dit word maar weer eens aangetoond met de komst van dit mobiele spel. Reel King voor op je iPad is nu namelijk te spelen. Dit authentieke slot zal je al de prachtige elementen weer laten herleven zoals dat ook het geval was in de plaatselijke horeca gelegenheden. Je ziet namelijk verschillende fruitsoorten tegen gaan komen in dit videoslot. Dit is eigenlijk best wel kenmerkend voor Novomatic want die zijn zeer goed met de authentieke fruit slots volledig hernieuwd uitwerken. Zo zal je in al de verschillende klassieke slots die ze hebben zoals Power Stars voor je iPad steeds weer nieuwe dingen gaan ontdekken. In het spel Reel King op de iPad zal je namelijk heel erg mooie geluiden gaan horen bij het spinnen van je rollen. Dit is voor veel mensen een heel belangrijk aspect. Een groot voordeel van het mobiel spelen is dat je ieder moment van de dag kan gaan genieten van je favoriete spellen die Novomatic op dit platform heeft uitgebracht. Zo zal je de spellen wel alleen bij Stargames kunnen gaan spelen. Maar omdat dit een hele betrouwbare partner is van alles wat Novomatic op de markt heeft gebracht zal ook dit niet al te veel problemen gaan opleveren.

Werking Reel King voor je iPad

Je zal in Reel King op de iPad net als in Happy Fruits voor je iPad de beschikking krijgen over 20 verstelbare wed lijnen. Dat ze verstelbaar zijn wil zeggen dat ze met de knop lines naar een groter of kleiner aantal kunnen worden aangepast. Zo kunnen de mensen die liever met minder wed lijnen spelen hier zelf hun keuze in gaan maken. Je zal deze wed lijnen terug gaan vinden verspreid over 5 rollen. Een mooi element van Reel King met iPad is dat er een bonusspel in verweven zit. Dit is bij meerdere spellen van Novomatic iPad het geval. Je zal deze activeren wanneer je 1 koning op je rollen zal gaan krijgen.  Dan zal op de buik van de koning bij Reel King voor de iPad een ander slot tegen gaan komen. Daarin zal een speciale multiplier in verwerkt zit. Daarmee kan je tot wel 500 keer je inzet gaan winnen. Ook zal je een wild symbool aan gaan treffen. Dit is een van de belangrijkste dingen die je in een videoslot als deze terug zal gaan vinden. Het is dus wel een mooi principe dat er allerlei verschillende dingen in het videoslot verwerkt zitten. Het is altijd fijn om dit soort dingen tegen te gaan komen vooral omdat het voor meer spektakel in een videoslot zorgt.

Gamble en paytable

In de paytable die je kan activeren door de I in Reel King op je IPad. Zal je al de informatie kunnen opvragen die je nodig hebt voor je videoslot. Deze informatie zorgt er namelijk voor dat je beter gaat begrijpen wat er zoal in een videoslot verwerkt zit. Een van die aspecten die je zeker tegen zal gaan komen is die van je bonuslevel. Die staat namelijk in de paytable in geuren en kleuren beschreven. Dit zal je ook zien bij andere spellen als Lucky Lady’s Charm voor de iPad. Deze spellen hebben gewoon wel eens wat uitleg nodig en die zal Novomatic je dan ook gaan geven. Een gamble is ook aanwezig. Dit is een hele handige functie die je zal kunnen gaan activeren wanneer je een prijs hebt op je rollen. Je zal dan gaan zien dat er een knop begint te flikkeren. Door op die knop te gaan drukken zal je dan de gamble feature gaan activeren.