Mega Joker

megajoker_mobielVoor het spelen van Novomatic spellen met de iPad kan je op deze site terecht. Hier zal je alle spellen vinden van Novomatic die beschikbaar zijn voor het spelen met de iPad. Een van die spellen is Mega Joker voor de iPad. Mega Joker is een Novomatic slot dat bekend staat om z’n enorme prijzen. Is het zo’n dag en je speelt Mega Joker op de iPad dan kan je verassend hoge geldprijzen winnen. Het slot valt onder de klassieke slots en is tevens een fruit slot. De symbolen die hierbij aanwezig zijn, zijn alle fruiten zoals je ze bij de bekende gokkasten uit het verleden tegen kwam. Hierbij opgeteld de zeven, ster en de joker maakt het aantal verschillende symbolen compleet. Om de video slots zoals Happy Fruits en Mega Joker iPad geschikt te krijgen zijn er een aantal dingen door Novomatic aangepast. Zo zie je dat de mobiel te spelen spellen een andere opzet hebben van de bedieningsknoppen. Voor de duidelijkheid, het te spelen spel is daarbij wel exact hetzelfde als het originele. Al de spellen die je hier bij Novomatic iPad kan vinden zijn te spelen bij het enige online mobiel Novomatic casino Stargames.

Uitleg Mega Joker voor op de iPad

Spelen van Mega Joker op de iPad doe je met 5 rollen en 20 winlijnen. Ook hierbij zijn de winlijnen te selecteren alsmede de inzet waarbij je wel gebonden bent aan een minimale en maximale inzet. Het spel is in het bezit van een joker symbool maar heeft geen scatter met free spins. Een mobiel spel dat wel een scatter bezit waarbij free spins te winnen zijn is Dolphins Pearl Deluxe. De joker bij Mega Joker voor de iPad is ook afgebeeld als een joker. Dit spelsymbool kan alle andere symbolen van het slot aanvullen. Doordat het joker symbool veelvuldig voorkomt zal je merken dat dit voor verassende prijzen zal zorgen. Helemaal als je weet dat een gehele rol gevuld kan worden met dit symbool. De hoofdprijs die behaald kan worden is dan ook als alle plaatsen op de rollen een joker vertonen. Dit zijn er dan in het totaal 20, want Mega Joker voor de iPad heeft in tegenstelling tot Roaring Forties geen 3 maar 4 symbolen per rol. De scatter van Mega Joker voor de iPad is er een die bestaat uit een rechtstreekse prijs. Deze prijs behoort toe aan de sterren van het spel. Vanaf minimaal 3 sterren is deze prijs te winnen. Deze prijs wordt de scatter genoemd omdat de sterren hierbij niet op een geselecteerde winlijn hoeven te vallen. Om een duidelijkheid te krijgen van de prijzen die bij het aantal sterren hoort kan je de i indrukken. Hierachter verschuilt de uitbetaal tabel van het spel waarin de prijzen staan die te winnen zijn bij de inzet die je op dat moment hebt geplaatst. Ook kan je hier kijken voor onder meer de gamble.

Gokken

Met de gamble wordt het mogelijk om met de gewonnen prijzen van Mega Joker op de iPad te gokken. De inzet hierbij is het verdubbelen of verliezen van een gewonnen prijs. De gamble zal pas verschijnen als er een prijs gewonnen is waarna je door op deze knop te drukken de 50% win/verlies gok kan gaan maken. Omdat dit alleen mogelijk is als je handmatig speelt raden we je aan om als je hier gebruik van wilt maken niet op de autoplay te drukken. Deze autoplay geeft je de mogelijkheid om het slot geheel in de automatische stand te laten spelen. De autoplay knop zal nadat deze is ingedrukt veranderen in een stop knop. Hiermee is deze auto functie weer uit te schakelen.