Happy Fruits

happyfruits_mobielDit spel is een fruitkast maar dan net in een ander jasje gestoken. Dit zal je al gaan merken wanneer je voor het eerst Happy Fruits op de Ipad zal gaan spelen. Zo zal je geen gewone kersen en andere fruitsoorten tegen gaan komen maar zullen het de symbolen voor kaarten zijn. Zo zullen de boer, koning en aas wel volledig zijn omgetoverd in verschillende fruitsoorten. Grafisch ziet het spel er ook een stuk beter uit dan menig ander fruit slot. Bij Novomatic zijn er verschillende fruit slots op de markt. Dit is ook al op het mobiele platform het geval. Het spel Happy Fruits voor iPad kan je op dit moment alleen nog maar spelen bij het mobiele casino van Stargames. Dit is namelijk de enige aanbieder van de verschillende mobiele Novomatic slots. Als jij dus kan genieten van een fruitkast kan je bij Novomatic je lol niet op. Er zijn namelijk verschillende fruitslots te vinden ook op Novomatic iPad. Een voorbeeld van een fruitslot welke te spelen is op het mobiele platform is Sizzling Hot Deluxe voor de iPad. Dit is ook een heel populair slot welke het op de computer ook heel goed doet.

Werking Happy Fruits voor op je iPad

Wanneer je Happy Fruits op de IPad zal gaan spelen zal je ook te maken krijgen met wed lijnen. Zo zal je 20 wed lijnen tot je beschikking gaan krijgen tijdens dit mobiele slot. Deze wed lijnen zullen op hun beurt weer verdeeld zitten over 5 rollen. Je kan het aantal wed lijnen ook nog gaan aanpassen. Dit doe je met de knop bet lines welke er te vinden is op het hoofdscherm van Happy Fruits voor de IPad. Je zal ook een wild symbool hier tegen gaan komen net als bij Book of Ra voor je IPad. Het wild symbool zal ieder ander symbool kunnen gaan vervangen en op die manier er voor zorgen dat je meer winnende combinaties zal gaan krijgen op het scherm. Je zal ook een bonuslevel gaan aantreffen bij Happy Fruits voor de IPad. Je zal deze gaan activeren wanneer er 3 sleutels op je rollen zullen gaan vallen. Tijdens het bonusspel zal je 3 rollen krijgen met daarop verschillende fruitsoorten. Boven de rollen zullen de fruitsoorten aangegeven staan met daarboven de multiplier. Wanneer je 3 boze tomaten op je rollen zal gaan vinden zal het bonusspel ten einde zijn. Je moet dus proberen om deze zo veel mogelijk te gaan vermijden.

Paytable en gamble

Je zal ook een gamble aan gaan treffen bij Happy Fruits voor op de iPad. Je zal tijdens deze gamble feature je zal hierbij weer het bekende kaartspel van Novomatic tegen gaan komen. Dit is ook iets wat je in het spel Mystic Secrets voor je iPad tegen zal gaan komen. Het is namelijk de bedoeling om de juiste kleur kaart te gaan raden. Mocht dit je lukken dan zal je eerder gewonnen bedrag verdubbeld gaan worden. Om deze feature te gaan activeren zal je rechts onderin op de gamble knop moeten gaan drukken. Wanneer je dit doet zal je vanzelf gaan zien dat je prijzen een stuk hoger op kunnen gaan lopen. Bij Happy Fruits voor de Ipad zal je ook informatie op kunnen gaan vragen. Dit doe je met de hulp van de I die op je beeld staat weergegeven. Als je deze namelijk goed gebruikt zal je alle informatie kunnen gaan vinden die je nodig zal gaan hebben om het videoslot beter te gaan begrijpen. Het is dan ook geen overbodige luxe om dit eens door te gaan lezen voor je aan het mobiele spel van Novomatic zal gaan beginnen. Er kan namelijk hele nuttige informatie in verwerkt staan wat betreft het bonusspel en andere bonus features.