Secret Elixir

secretelixer_mobiel2Het videoslot Secret Elixir voor de Ipad is een slot dat wat afwijkend is ten opzichte van de andere Novomatic videoslots. Bij Secret Elixir voor de Ipad maak je kennis met een scheikundige die met behulp van speciale formules op zoek is naar nieuwe toverdrankjes. Deze toverdrankjes bevatten een vermenigvuldigende werking waardoor je kans maakt op hogere prijzen. De bedoeling is om via de edelsteen het ultieme drankje te brouwen. Lukt het je om dit drankje te maken dan zal de vermenigvuldigingsfactor van het toverdrankje omhoog schieten. Het videoslot bevat uiteraard goede grafische weergaven zoals je dat eigenlijk van al de Novomatic spellen kan zeggen. De achtergrond van Secret Elixir voor de Ipad is een lab en het hoofdscherm bestaat uit 5 rollen. Net als de originele versie van dit Novomatic ipad videoslot zal de laatste rol een speciale betekenis spelen. Dit geldt tevens voor de edelsteen en de scheikundige wat al aangeeft dat het videoslot een gevarieerd aanbod aan bonussen heeft.

Videoslot details van Secret Elixir voor de Ipad

Zoals al bekend bestaat het videoslot uit 5 rollen waarvan de laatste rol een speciale werking heeft. De laatste rol bevat namelijk alleen een aantal toverdrankjes. Over deze rollen dus inclusief de vijfde rol staan 10 te selecteren winlijnen. Deze lijnen zijn te selecteren met de lijnen knop welke een van de 4 hoofdbesturingen is. De andere hoofdbesturingen zijn de inzet knop, de autoplay knop en natuurlijk de play knop. Met het aantal winlijnen en de muntwaarde wordt de uiteindelijke inzet bepaald waarmee je wilt spelen. Deze is net als bij Mystic Secrets ingesteld op een minimum van 4 en een maximum van 10000. Naast de exclusieve werking van rol 5 bevat het videoslot een scatter bonus en een vervangend symbool wat wordt aangeduid als de joker. Allereerst zullen we iets vertellen over de vijfde rol. De vijfde rol bevat een aantal toverdrankjes met een vermenigvuldigingsfactor erop. In het basisspel zijn de voorkomende drankjes voorzien van de vermenigvuldigingsfactoren 2, 3 en 5. Bij de ree spins bonus level worden deze uitgebreid met x10 en x20. Wel nu, heb je een prijs op een van de geselecteerde winlijnen en op rol 5 valt er ook een toverdrankje op dezelfde win lijn dan wordt het punten aantal met de vermenigvuldigingsfactor van het toverdrankje vermenigvuldigd. Ondanks je Secret Elixir dus eigenlijk met 4 rollen speelt dien je wel 3 of 4 scattersymbolen te krijgen om de scatter bonus op te starten. Het scattersymbool bij Secret Elixir voor de Ipad is de edelsteen. Voldoe je aan de voorwaarden van 3 of 4 van deze stenen dan verdien je daarmee 12 vrije spins. Tijdens deze vrije spins zijn er extra vrije spins bij te winnen en zal rol 5 helemaal gevuld worden met toverdrankjes inclusief de drankjes van x10 en x20. Ook zal de joker tijdens de free spin bonuslevel aanwezig zijn. De joker is de scheikundige en deze is in staat om in alle andere symbolen te veranderen als dat nodig is om een win te krijgen. Het enige symbool waarin de scheikundige niet kan veranderen is het scattersymbool.

De uitbetalingstabel en de gamble van het Ipad videoslot

De uitbetalingstabel is net als bij Power Stars verscholen achter de i. Eenmaal de i ingedrukt opent zich een overzichtelijke tabel waarin alle te winnen prijzen van het slot staan. Naast deze prijzenoverzicht kan je er de werking van rol 5, dejoker en de scatter terugvinden. Ook kan je hier vinden tot welk bedrag je kan doorgokken indien je daar gebruik van wil maken. Deze hoogte is namelijk gebonden aan je inzet, je kan gebruik maken van deze optie door na het krijgen van een prijs op de gamble knop te drukken.