Plenty on Twenty

plentyontwentymobielDit spel geeft de klassieke fruitslots een volledig andere wending. Dit zal je al gaan zien van het moment dat je het spel zal gaan starten. Je komt dan al de gekke dansende fruitsoorten tegen. Allemaal met gezichten en bijbehorende dansjes. Wanneer je namelijk een prijs zal gaan krijgen zullen deze fruitsoorten beginnen te dansen. Je wil dus ook veel prijzen winnen omdat het gewoon al leuk is om deze fruitsoorten te gaan zien dansen. In Plenty on Twenty voor de iPad zullen ook de symbolen heel mooi uitgewerkt zijn. Dit zorgt ervoor dat de spellen bijna uit je beeldscherm zullen gaan komen. Ook geluiden zal je gaan horen wanneer je het spel zal gaan spelen. Dit heeft weer het zelfde effect als de mooie graphics. Een ander groot voordeel wat je zal gaan ontdekken aan het mobiel spelen is dat het ieder moment van de dag zal kunnen gebeuren. Het enige wat je daar voor hoeft te doen is naar de mobiele site van Stargames te gaan en daar het spel te gaan activeren. Wanneer je dit namelijk zal doen dan wijst het zich zelf naar het spel Plenty on Twenty voor de iPad. Dit is ook gelijk de enige aanbieder die de mobiele spellen van Novomatic voor je zal aanbieden.

Videoslot details Plenty on Twenty voor de iPad

In dit spel krijg je in tegenstelling tot Reel King voor de iPad een vast aantal wed lijnen. Dit zullen er 20 zijn die je dus niet zal kunnen gaan veranderen. Deze zullen verdeeld zijn over 5 rollen die ieder videoslot van Novomatic iPad telt. Je zal verschillende elementen tegen gaan komen in Plenty on Twenty voor de iPad. Zo zal je onder andere een wild symbool tegen gaan komen. Het wild symbool  zal in de vorm voor gaan komen van een vervangend symbool. Dit wil zeggen dat het wild symbool van Plenty on Twenty ieder symbool kan gaan vervangen behalve die van de scatter. De scatter zal dus een belangrijke rol gaan spelen. Die zorgt ervoor dat je gratis spins zal gaan krijgen op het videoslot. Dit is voor iedereen gunstig maar zeker voor de liefhebbers van de verschillende Novomatic spellen. Als je namelijk niet goed weet wat de scatters allemaal inhouden kan je daar nog wel eens fouten mee gaan maken. Novomatic is van alle markten thuis maar dat zal je zelf ook wel kunnen gaan zien wanneer je op een slot als Mega Joker voor je iPad aan de slag zal gaan.

Gamble en inzet

Je zal je inzet natuurlijk op een goede manier willen gaan bepalen bij Plenty on Twenty voor de iPad. Dit kan je dan ook net als bij Mystic Secrets voor je iPad gaan doen door verschillende knoppen te gaan gebruiken. Je zal namelijk een bepaalde inzet gaan doen per wed lijn. Het laatste wat je wil is die inzet te hoog zal zijn er vooral niet bij een spel als Plenty on Twenty met je iPad. Het is namelijk een belangrijke zaak dat je gewoon goed blijft lezen. Verschillende informatie hierover kan je bij de Novomatic spellen gaan vinden door op de I te gaan drukken. Er komt dan een paytable tevoorschijn die ervoor zal gaan zorgen dat alles weer van een lije dakje zal gaan. Ook zal je een gamble tegen komen. Dit is een functie in het videoslot die je de mogelijkheid zal bieden om je geld te gaan verdubbelen. Zorg er dus voor dat je dit op een goede manier zal gaan doen zo dat je niet in een klap al je geld kwijt zal gaan raken bij het videoslot Plenty on Twenty op je iPad.