Lucky Ladys Charm Deluxe

luckyladyscharm_mobiel2Dat het aan videoslots voor vrouwen niet ontbreekt bij het mobiel casino van Novomatic wordt met dit slot bevestigd. Naast het feit Dat Lucky Ladys Charm een vrouwelijk Ipad slot is zijn er ook mannen die dagelijks gebruik maken van dit geweldige videoslot. Het slot is geheel gebaseerd op de gelukvoorwerpen zoals we die in het dagelijkse leven tegenkomen. Sommige onder ons geloven heilig dat deze voorwerpen hen ook daadwerkelijk gelukbrengen. Het hoefijzer en het klavertje vier zijn al eeuwenoude symbolen die staan voor het geluk. Net als het dubbeltje en het konijnenpootje en niet te vergeten het lieveheersbeestje zijn dan ook de symbolen van het spel. Het lieveheersbeestje bijvoorbeeld zou geneeskrachtige werkingen hebben en staan voor de vruchtbaarheid van een vrouw waarbij het aantal stippen van het beestje aangeeft hoeveel kinderen deze zal gaan krijgen. Dit is mede de reden dat dit insectje tegenover gesteld van de meeste insecten nooit gedood wordt als men het vind. Van het konijnenpootje wordt gezegd dat als je het bij je draagt het kwaad geen invloed op je zal hebben daar waar een konijn met ogen open geboren wordt en waarvan gezegd wordt dat dit een teken is dat het kwaad is overwonnen. Al deze bij geloven geven deze symbolen dus de extra betekenissen. Naast deze symbolen is er nog Lucky Ladys Charm zelf die je toekomst door een glazen bol kan zien. Deze vrouwelijke voorspelster en de glazen bol zorgen voor de meerwaarde bij Lucky Lady Charm geschikt voor het spelen op de Ipad. Ben je bijgelovig of niet, Novomatic Ipad zal je aanraden om Lucky Ladys Charm te spelen op je Ipad. Dit omdat het naast de bijgelovigheid ook gewoon een spel is waarbij gebruik wordt gemaakt van veel variatie.

Videoslot details Lucky Ladys Charm voor op de Ipad

Het videoslot bevat net als Book of Ra en Just Jewels Deluxe 5 rollen. De prijzen zijn alleen te winnen van links naar rechts gezien daarbij moeten de symbolen op een geselecteerde winlijn vallen. Het aantal win lijnen dat geselecteerd kunnen worden zijn er maximaal 10. De grote prijzen van het slot zijn te winnen met het scatter symbool, de glazen bol en het wild symbool, de vrouw. Deze symbolen zijn een uitzondering op de regel tenminste het scattersymbool. Bij lucky Ladys Charm spelen op de Ipad hoef je voor in het bonus spel te geraken minstens 3 van deze scattersymbolen op de rollen te krijgen. Dit moet natuurlijk wel na een druk zijn maar deze hoeven niet op een winlijn te vallen. Heb je de drie scattersymbolen gekregen dan staan er 15 vrije spins op je te wachten. Tijdens deze 15 vrije spins wordt iedere gewonnen prijs met 3 vermenigvuldigd en is het mogelijk om extra vrije spins bij te winnen, een zeer lucratief bonuslevel dus. De joker van het spel, de wild zal iedere ander symbool van Lucky Ladys Charm voor op de Ipad kunnen aannemen. De uitzondering hierop is echter het scattersymbool. De overige symbolen zullen door de vrouw worden aangenomen mits deze een win tot gevolg hebben. Naast de werking van het aannemen van het winnende symbool zal je ook nog eens een verdubbeling van het aantal punten krijgen die voor drie van het aangenomen symbolen staan.

De paytabel en de gamble

Nog vragen over de uitleg dan kan je altijd nog de paytabel erop na slaan. De paytabel is een uitbetalingstabel die geopend kan worden door op de i te drukken. Deze uitbetalingstabel is niets anders dan een tabel waarin je alle voorkomende prijzen kan zien, dus ook die van de scatter en de wild. Ook kan je er de voorwaarden waaraan een winnende combinatie moet voldoen terug vinden. Voldoet een combinatie aan deze voorwaarden dan zal je de punten die ervoor staan kunnen innen of gokken. Besluit je om te gokken druk dan op de gamble waarna je een gokkans krijgt op het verdubbelen van het aantal punten. De hoogte tot hoever je kan door gokken is wel afhankelijk van de inzet waarmee je speelt.