Dazzling Diamonds

dazzlingdiamonds_mobiel2Op zoek naar een videoslot welke speciaal voor de vrouwelijke doelgroep is ontworpen en welke tevens op de Ipad te spelen is dan is Dazzling Diamonds iets voor jou. Dit Novomatic Ipad videoslot is speciaal ontworpen om ook de vrouwelijke spelers te plezieren. Een hoop luxe op een prachtige manier afgebeeld op de rollen staan centraal. Diamanten, smaragden, dure horloges en niet te vergeten een hoop geld staan afgebeeld op de 5 rollen die Dazling Diamond voor de Ipad bevat. De achtergrond van het Ipad videoslot is uitgevoerd met veel roze tinten dat eveneens een aantrekkingskracht zal hebben op de dames. De muziek en de geluiden zijn net als het grafisch gedeelte tip top in orde. Het kan dus niet anders gezegd worden, met Dazzling Diamonds voor de Ipad heeft Novomatic een ware diamant in huis.

Videoslotdetails en werking Dazzling Diamonds voor de Ipad

De meeste Novomatic videoslots bestaan uit 5 rollen zo ook Dazzling Diamonds voor de Ipad. Net als Book of Ra heeft ook dit Ipad videoslot 10 winlijnen welke handmatig in te stellen zijn. Het slot bevat een scatter maar deze is niet een scatter zoals je die van Novomatic verwacht. Bij deze scatter zal je niet vrije spins kunnen winnen. Wat je wel kan winnen door deze scatter is punten waarbij het hoogste aantal 50 keer de inzet is als er 5 scatter symbolen vallen. Het scatter symbool is overigens het dure horloge en het is voor deze scatter te activeren niet nodig dat de horloges op een win lijn vallen. Het enige wat je moet hebben om kans te maken op deze bonus is minimaal 3 scatter symbolen te verzamelen na 1 draai. Naast de scatter bevat het slot een leuk winsysteem waardoor je de niet aanwezige wild helemaal niet zal missen. Het winsysteem is namelijk anders opgezet dan bij slots als Lord of the Ocean en Dolphins Pearl Deluxe. Het zit namelijk zo dat je bij Dazzling Diamonds voor de Ipad wint indien er 3 symbolen naast elkaar vallen op een win lijn vallen. Hierbij maakt het niet uit of dit nu van links naar rechts is of van rechts naar links of dat dit voorkomt op de middelste 3 rollen. Net als bij Just Jewels Deluxe welke overigens qua symbolen ook te vergelijken is met dit slot kan je op verschillende manieren tot een win komen. Een andere leuke bijkomstigheid is de grootste te winnen prijs. Deze prijs is gekoppeld aan de diamanten, vallen er namelijk 5 diamanten op een geselecteerde win lijn dan kan je een uitkering te gemoed zien van 500 keer de inzet. Ook de overige symbolen brengen leuke prijzen met zich mee welke allemaal te vinden zijn in de betaaloverzicht die je kan vinden door op de I van informatie te drukken. De automatische play en de gok optie is ook bij dit videoslot aanwezig. Door op de autoplay knop te drukken zullen de rollen automatisch gaan draaien. Bij het winnen van een prijs zullen de bedieningsknoppen veranderen. Je zal dan 2 knoppen te zien krijgen 1 met gamble en 1 met innen. Door op de gamble te drukken kan je de prijzen die je wint verdubbelen.

Gratis spelen

Net als alle andere videoslots die te vinden zijn bij het mobiel Novomatic casino van Stargames kan je ook Dazzling Diamonds op de Ipad gratis spelen. Wel is de voorwaarden dat je over een account bij Stargames beschikt. Heb je deze nog niet dan kan je die op een eenvoudige manier aanmaken waarna je het slot gratis kan spelen. Wel is het zo dat wanneer je een bepaald bedrag op je account stort je gebruik kan maken van een leuke welkomst bonus. Daarnaast heb je de mogelijkheid om alsnog gratis Dazzling Diamonds op je Ipad te spelen.