Book of Ra Deluxe

bookofra_mobiel2Het geweldige videoslot Book of Ra is voortaan ook te spelen via de Ipad. Dit videoslot is de populairste uit de Novomatic serie en het is dan ook niet verwonderlijk dat juist dit slot het eerste mobiel te spelen was. Het Book of Ra voor Ipad is een waar avontuur. Je wordt bij dit spel mee op reis genomen naar het oude Egypte waar je tussen de tombes van de piramides op zoek moet gaan naar de zonnen god Ra. De zonnen god Ra staat geprojecteerd op de voorkant van een groot boek. Het Book of ra zal alleen geopend worden indien je er drie tegelijk kan vinden. Lukt dit dan zal het boek je grote prijzen kunnen schenken. Omdat het hier betreft om de Book of Ra voor op Ipad of andere mobiele apparaten zal de lay-out ietwat afwijkend zijn van het originele. Dit betreft alleen de bediening van het spel en niet het spel zelf. De bediening is namelijk volledig op de touch vorm gericht. Het menu zit daarbij verscholen achter het bekende 3 strepen icoontje en de instelling van de winlijnen zal niet in de vorm van pijlen verhoogd of verlaagd kunnen worden. De win lijnen kunnen worden ingesteld met een button. daar naast zie je de autoplay knop terug onder de rollen wat ook ietwat afwijkend is ten opzichte van de originele versie. Deze kleine verschillen zijn de enige die noemenswaardig zijn, voor de rest is Book of Ra op de Ipad volledig hetzelfde.

Videoslotdetails Book of Ra voor Ipad

Dit Novomatic Ipad videoslot bevat 5 rollen met 10 win lijnen. De muntwaarde is naar wens in te vullen met een minimale muntwaarde van 4 en een maximale muntwaarde van 1000 per geselecteerde win lijn. De muntwaarde is overigens te selecteren door middel van de bet knop. Ook is de bekende betaal tabel weer aanwezig. Deze zit bij Book of Ra voor Ipad verborgen achter de i van informatie. Door op de i te drukken zal de betaaltabel met de bijbehorende win mogelijkheden zich openen. Ook de mobiele versie is uitgerust met het wild symbool en het scatter symbool. Het symbool dat hiervoor gebruikt wordt is voor beide hetzelfde namelijk het boek. Voor het boek in de vorm van de wild geldt dat het kan veranderen in alle andere voorkomende symbolen van het spel. Dat wil zeggen als de mogelijkheid zich voordoet zal het grote boek de waarde aannemen van de omliggende symbolen om zo een win te creƫren. Vallen er 3 of meer boeken op de rollen dan zal het boek zowel de wild als de scatter functie van het spel activeren. Voor de scatter geldt dat je dan 10 vrije draaien krijgt met een speciaal symbool dat als een uitbreidende wild gezien kan worden. Deze wild zal dan ook alleen gebruikt kunnen worden tijdens de gratis draaien. Ook is het mogelijk om gedurende de free spins meer vrije spelen bij te winnen. Dit zal op dezelfde manier geschieden als bij het basisspel. De scatter is voor de Novomatic kenners echter niet nieuw je zal het ook tegen komen bij Dolphins Pearl Deluxe.

De gokfunctie van dit Ipad videoslot

Door middel van de gok functie is het bij Book of Ra voor de Ipad mogelijk om je gewonnen prijzen te verdubbelen. Zodra er een win is veranderen de knoppen onder de rollen in een gok knop en een knop voor te innen. Druk je op de gok knop dan zal je de gewonnen aantal punten kunnen proberen te verdubbelen op basis van een 50/50 gok. Dit gebeurt aan de hand van een rode en zwarte kaart en het is aan jou om de goede kleur van de dichte kaart te raden. Is de keuze die je maakt goed dan worden de punten verdubbeld en is de keuze fout dan verlies je de punten. Na iedere goede gok kan je bij Book of Ra voor de Ipad je punten incasseren door op de knop van het innen te drukken.